De monumentale gevangenis de Koepel in Haarlem ondergaat moment een metamorfose. De vernieuwde koepel is na de transformatie een plaats voor ondernemen, ontmoeten en studeren. Zo wordt er onder meer in de kelder een bioscoop gemaakt met 6 zalen welke plaats biedt aan totaal 600 mensen, worden in de bestaande omliggende gebouwen 250 studentenwoningen en 100 sociale woningen gerealiseerd en zullen de bestaande cellen, 200 stuks verdeeld over 4 ringen, straks verhuurbare kantoren zijn.
De verwarming en koeling van de verhuurbare kantoren (voormalige cellen) gebeurd middels luchtbehandeling en naverwarmers. Bijzonder in dit project is dat voedingsleidingen voor de grote centrale naverwarmers  door Thermal Comfort Systems B.V. in opdracht van Unica Building Projects zijn uitgevoerd met Rehau Rautherm PE-Xa leidingen Ø 63 mm en Ø 40 mm. Deze voedingsleidingen zijn aangebracht in de omloop van het gebouw. Naast de voedingsleidingen zijn de algemene ruimten, entree en foyer door Thermal Comfort Systems B.V. voorzien van 3.800 m² vloerverwarming- koeling.
“Een uniek project, gezien de vorm en complexiteit van het gebouw is de expertise van ons hier goed tot zijn recht gekomen” aldus projectleider Theo van Gijssel.