Velta Nederland

In 1990 in Thermal Comfort Systems gestart als Velta Nederland. Door een reorganisatie in 2006 zijn we verder gegaan als Thermal Comfort Systems B.V. is om te doen waar we goed in zijn. Namelijk het op innovatieve wijze toepassen van vloerverwarming- en koeling en betonkernactivering.

Vloerverwarming

Vloerverwarming en koeling in zorginstellingen en ziekenhuizen.

Bedrijfspanden

In alle seizoenen een behagelijk werkklimaat in kantoren en bedrijfsgebouwen

Distributiecentra

Op dit moment een van de grote motoren van de economie; e-commerce distributiecentra.

Woningen

Steeds duurzamer, toch comfortabel door hightech engineering.

Overheid

Voorop in duurzaamheid en al sinds 1990 samen met Velta Nederland en daarna Thermal Comfort Systems

Sport

Sporthallen en Zwembaden vragen een specifieke klimaatbehoefte.

We are Masters in the Art of Thermal Comfort

De Oprichting van Velta Nederland

Ons avontuur begon in de vroege jaren ’90 toen Velta Nederland werd opgericht door Gert Jan Koele. Als pionier op het gebied van vloerverwarmingssystemen in Nederland, heeft Velta Nederland de markt getransformeerd met de introductie van baanbrekende energiezuinige oplossingen voor residentiële en commerciële gebouwen. In deze periode was het bedrijf voornamelijk gefocust op traditionele vloerverwarming, maar had al snel de visie om een stap verder te gaan in duurzame en efficiënte verwarmings- en koelingsoplossingen.

Groei en Innovatie

Door de jaren heen heeft Velta Nederland zich onderscheiden door constante innovatie en uitbreiding van de productlijnen. Energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en het comfort van de eindgebruiker stonden centraal in elk ontwerp- en ontwikkelingsproces. Dit stelde ons in staat om robuuste relaties op te bouwen met onze klanten en partners, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en toewijding aan uitmuntendheid.

De Evolutie naar Thermal Comfort Systems

Aan het begin van het nieuwe millennium werd de beslissing genomen om onze expertise en marktpositie verder uit te breiden. Met deze visie evolueerde Velta Nederland naar Thermal Comfort Systems (TCS). Deze transformatie reflecteerde onze uitgebreide deskundigheid en commitment aan het ontwerpen en realiseren van geavanceerde thermische comfortoplossingen, niet alleen door verwarming maar ook door koeling, met behulp van duurzame technologieën en praktijken.

Onze Filosofie en Toekomst

Thermal Comfort Systems staat voor duurzaamheid, innovatie, en klanttevredenheid. We blijven de grenzen van technologie en service verleggen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen en de milieueffecten van onze producten en oplossingen te minimaliseren. Vanuit onze sterke basis en rijke geschiedenis kijken we naar een toekomst waar we blijven innoveren en leiden in de industrie, met het doel om het comfort en welzijn van mensen overal te verbeteren.

Dank aan onze partners en klanten

We bedanken onze trouwe klanten en partners voor hun steun door de jaren heen. Zonder jullie zou ons verhaal niet mogelijk zijn. Samen blijven we werken aan een duurzamere en comfortabelere toekomst voor iedereen.