Over ons

Wie wij zijn?

Thermal Comfort Systems heeft letterlijk jaren lange ervaring met het verwarmen en koelen op een duurzame manier met lage temperatuurverwarming. Het team van TCS staat bekend om zijn slimme oplossingen en kwaliteit. In overleg met jou bepalen wat de beste toepassingen en producten zijn voor het project. Daarna verzorgen we het gehele traject; advies, werkvoorbereiding, tekenwerk, projectbegeleiding, en realisatie. Thermal Comfort Systems is jouw schakel als het gaat om klimaatbeheersing.

Velta Nederland

In 1998 gestart en door een reorganisatie in 2006 is de naam Velta opgegaan in Uponor. Thermal Comfort Systems B.V. is vanaf dat moment verder gegaan met waar zijn goed in zijn, namelijk het op innovatieve wijze toepassen van vloerverwarming- en koeling en betonkernactivering.

Sterk team

De kracht van Thermal Comfort Systems zit hem naast brede en diepe kennis over vloerverwarming en betonkernactivering in het team. Een fantastisch en integer team, dat staat als een huis. Dit team staat ook voor jou klaar, neem contact met ons op via het contactformulier.

Kwaliteit

Wij leveren complete systemen van de hoogste kwaliteit. Met technisch vernuft en hoogwaardige materialen waarborgen wij een constante kwaliteit. Alle producten zijn A-merken van Europese makelij. Kwaliteit is van top belang!

31

lopende projecten

231340

meter buis

25

teams

Onze Partners

Wij werken dagelijk samen met de beste partners in de business.

Bezoek

Het kantoor van Thermal Comfort Systems is goed bereikbaar door de centrale ligging aan zowel de A28 als de A50.

[contact-form-7 id="414" title="Contact form - over ons"]
Contactinformatie

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar per telefoon en e-mail. 

Contact info

Zernikestraat 2
8091 ZC Wezep

+31 38 3759711