Op projectbezoek in Purmerend en Diemen

Op projectbezoek in Purmerend en Diemen

Het werk heeft zeker niet stil gelegen tijdens deze Covid 19 tijd en en nog steeds werken we met de nodige voorzorgsmaatregelen. Die voorzorgsmaatregelen in acht genomen bezocht Richard 2 projecten waar we samenwerken met Klaver Klimaat Techniek in Purmerend en Diemen.

Dat betekent ‘s ochtends vroeg op pad naar de randstad. Eerst naar Purmerend waar we startten met de montage van de vloerverwarming bij het project: Het Zuiderterras. De 34 appartementen worden voorzien van vloerverwarming die zijn warmte krijgt uit het stadsverwarmingsnet in Purmerend. Ruim 75% van alle gebouwen in Purmerend zijn aangesloten op het duurzame Purmerendse warmtenet. Ook worden de voorruimtes van de lift en de collectieve ‘woonkamer’ voorzien van vloerverwarming.

Na Purmerend was het de beurt aan Diemen waar wij in de wijk De Sniep voor Klaver Klimaat Techniek 2 woontorens mogen voorzien van vloerverwarming. Op dit moment wordt vloerverwarming aangelegd in blok M, dat zijn 98 appartementen, op de 2e verdieping. Blok T bestaat uit 110 appartementen en zal dit najaar volgen. Aan het einde van dit project hebben wij 90.000 m vloerverwarming aangebracht en 231 verdelers gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.